Press Releases

The latest news from eG Innovations

eG Innovations groeit en breidt haar team verder uit

Den Haag, 24 mei 2022 - eG Innovations, aanbieder van (performance) monitoring voor high-end, converged en hybride applicaties, cloud services en IT-infrastructuren, heeft haar team in Nederland verder uitgebreid. Sinds 1 april versterkt Jan Goudappel het team als Senior Sales. Erik van Veenendaal is recent aangetreden als Pre-Sales Consultant.

Hoogwaardige monitoring tool

Gedurende zijn loopbaan heeft Jan Goudappel uitgebreide ervaring opgedaan met application development en integration. Zo was hij onder andere werkzaam bij Magic Software Enterprises, Mastex software, Axivion en Vuram.

'Ik kijk er erg naar uit om te bouwen aan een lange termijn samenwerking met partners en klanten', aldus Jan. 'eG Innovations levert al meer dan 20 jaar IT-monitoringoplossingen en het huidige platform biedt volledige ondersteuning voor moderne technologieën en cloudimplementaties. Organisaties die voor eG kiezen zijn verzekerd van kwaliteit, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst!'

Diepgaand inzicht in wat zich afspeelt in netwerk

Erik van Veenendaal startte zijn carriére als system engineer bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Hij vervulde vervolgens verschillende consultancy functies en was tot voor kort werkzaam als Solution Architect bij PQR.

Erik licht toe: 'Als Pre-Sales consultant voor eG kan ik bedrijven echt verder helpen om een meer gedetailleerd inzicht te krijgen in hun IT-prestaties. Veel organisaties gebruiken tegenwoordig een veelvoud aan verschillende (cloud)applicaties. De IT-omgeving wordt daardoor echter dusdanig complex, dat het steeds moeilijker en tijdrovender is om de oorzaak van een probleem te vinden, als zich een verstoring voordoet. De oplossing van eG Innovations maakt het niet alleen eenvoudig mogelijk om de daadwerkelijke root cause van het probleem te vinden; dankzij de vergaande correlaties biedt het zelfs inzicht in zaken waar je niet naar zocht en is het dus echt mogelijk om proactief te monitoren.'

Toenemende behoefte end-to-end monitoring

'De moderne werkplek 2.0 moet gebruikers een optimale user experience bieden; altijd en overal. Dit kun je alleen maar waarborgen als je end-to-end inzicht hebt in wat zich in het netwerk afspeelt, zowel in de applicatie-laag als in de IT-infrastructuur.' aldus Renne Bots, Area Sales Manager Benelux en DACH bij eG Innovations. 'Ik ben dan ook erg verheugd over de komst van Jan en Erik. Elk vanuit hun eigen specialisme kunnen zij onze partners en klanten ondersteunen in de toenemende behoefte aan de end-to-end monitoring oplossing van eG Innovations.

About eG Innovations:

eG Innovations helpt bedrijven over de hele wereld om haar IT-dienstverlening om te zetten in een concurrentievoordeel en daarmee bij te dragen aan het verhogen van de productiviteit, groei en winst. Veel van 's werelds grootste bedrijven gebruiken eG Enterprise-technologieën om de prestaties van IT-services te verbeteren, de operationele efficiëntie te verhogen, de IT-effectiviteit te waarborgen en de ROI-belofte van transformationele IT-investeringen in fysieke, virtuele en cloudomgevingen waar te maken. Bezoek ons op www.eginnovations.com of op Twitter op @eGInnovations.

- Peter Claridge

All trademarks, service marks and company names are the property of their respective owners.